Dentafit tiimi

Tiimimme asiantuntijat ovat Valviran hyväksymiä ja laillistuksen saaneita alan ammattilaisia. Hammasteknikkomme ovat erikoistuneet hammassuojien valmistukseen ja näihin liittyvään hammastekniikkaan hankkimalla erityiskoulutusta sekä Suomessa että ulkomailla.

DentaFit aloitti toimintansa vuonna 2014, josta alkaen se on tarjonnut yksilöllisesti valmistettuja, korkealaatuisia hammassuojia sekä ammatti- että harrastekäyttöön. 

Toiminnan perusteita ovat tuotteiden korkea laatu, turvallisuus ja asiakaslähtöinen palvelu. Käytössä ovat uusimmat hammastekniikan materiaalit ja teknologia, viihtyisät vastaanottotilat sekä nykyaikainen 24/7 ajanvarausjärjestelmä. Vastaanotamme digitaalisia jäljennöksiä Trios 3Shape ja Sirona Cerec skannausjärjestelmistä.

Yritys

Dentafit on osa suomalaista Cedras Oy:tä. Olemme erikoishammasteknikon vastaanotto ja hammaslaboratorio ja olemme erikoistuneet yksilöllisten hammassuojien valmistukseen. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa sekä Sastamalassa. Laajenevan kumppaniverkostomme välityksellä voimme tarjota tuotteitamme myös muualle Suomessa.  Teemme tiivistä yhteistyötä Leijonien, huippu-urheilijoiden, urheiluseurojen sekä hammaslääkäriasemien kanssa. Dentafit hammassuojat ovat nyt tilattavissa Terveystalon toimipisteistä. Tarveainehankinnoissa suosimme kotimaisia toimittajia, kuten Plandent ja Hammasväline Oy. 

Dentafit on EU tavaramerkki

Meillä on EU mallisuojattu design hammassuojille.

Valvira REK no
0080458300
Fimea toimija tunnus T2342

Section
Drop element here